У Москві поліцейські зловили грабіжників, які в кінці серпня пограбували пенсіонера в його власній квартирі.

Про це передає агентство "Росія сьогодні" з посиланням на начальника прес-служби московської поліції Андрія Галіакберова.

73-річного чоловіка пограбували четверо людей. Вони погрожували йому ножем, зв'язали його і його родича скотчем, зламали сейф і забрали гроші та ювелірні вироби. "Крім того, злочинці викрали предмети антикваріату: чайний сервіз Фаберже, срібний сервіз 18 століття, шаблю і пістолет, інкрустований дорогоцінним камінням і сріблом, а також картини. Точну вартість антикваріату оцінити неможливо. Приблизно - кілька десятків мільйонів рублів", - розповів Галіакберов.

Читайте також: Росіяни заплатять штрафи за антифашистський мультик

Поліція затримала 30-річного та 50-річного москвичів. Старшого раніше вже судили за розбій. Вкрадені цінності знайшлися у них вдома. Поліція порушила справу про розбій.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Ювелір Карл Фаберже народився в 1846 році в Санкт-Петербурзі. У 1842 році його батько Густав Фаберже заснував ювелірну фірму, і в 1870 році її управління перейшло до Карла. У 1882 році вироби фірми привернули увагу імператора Олександра III, і ювелір отримав заступництво царської сім'ї та звання "ювеліра Його Імператорської Величності і ювеліра Імператорського Ермітажу".