У неділю, 6 вересня, двоє креативних художників з міста Хуст на Закарпатті продовжили монументальний розпис старовинної арки на вулиці Рєпіна, розпочатий торік.

Про це повідомляє портал "Карпатський об'єктив".

"Провулок, який як тільки не називався в різні часи і при різній владі, нарешті вимощений різнобарвною плиткою. Він по праву заслуговує бути "обличчям" Хуста, адже справді є однією з найстаріших вулиць в історичній частині міста. На жаль, стихійна торгівля, яку дуже важко викорінити з території, прилеглої до ринку, зводить нанівець всі старання людей, які вболівають за рідний населений пункт. Ми ж робимо все, тільки керуючись патріотизмом до свого міста, ентузіазмом і бажанням, щоб у спільному "домі" усім було добре", - розповів художник Василь Полажинець.

Читайте також: Роми Закарпаття фотографуються з мітлами на знак протесту проти пам'ятника

У минулому вересні активісти намалювали на старій арці Хустський замок і Єлизаветинський костел, цього року вони зобразили на стіні арки гордість Закарпатського краю - знамениту Долину нарцисів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще