Відомий львівський художник Василь Бажай уклав ексклюзивну угоду з творцями американських серіалів "Білий комірець" (White Collar) та "Добра дружина" (The Good Wife) на право використання своїх картин у епізодах серіалів - передає Zaxid.net.

Василь Бажай – один з найбільш відомих українських майстрів. Він працює у сферах живопису, інсталяції, перформансу тощо. Його полотна завжди відрізняє активна фактура та палітра. Картини Василя Бажая знаходяться в музеях Львова, Києва, Хмельницького, а також у галереях та приватних колекціях України, Бельгії, США. Тепер вони зафіксовані і у кіно.

Серіал "Білі комірці" (White Collar) – набір історій різних аферистів: фінансових махінаторів, шахраїв, що займаються крадіжками і підробкою творів мистецтва. Шостий сезон став для серіалу останнім.

Полотна Бажая уважні глядачі уже могли побачити у 14-й серії 3-го сезону "Білих комірців". Вони знаходяться у будинку колекціонера-злодія, який викрав скрипку Страдіварі.

Читайте також: Кіровоградський художник створив серію незвичайних ікон (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Серіал "Добра дружина" (The Good Wife) розповідає про адвоката Алісію Флорік, яка після арешту чоловіка змушена повернутись на роботу. Прем'єра серіалу відбулась у 2009 році. Восени стартував сьомий сезон. Саме у його епізодах можна буде побачити картини Бажая.