Легендарний гітарист гурту The Rolling Stones Кіт Річардс дозволив своїм дочкам понюхати свій прах після смерті. Він не буде заперечувати та навіть дасть їм соломинку, повідомляє The Daily Mirror.

У 2007 році Річардс змішав прах свого покійного батька з кокаїном та понюхав цю суміш. Після цього він декілька разів підтверджував та спростовував свій вчинок.

"Батько був кремований, і я не міг втриматися від того, щоб трошки не занюхати його. Доріжка добре пішла, і я все ще живий", - розповів тоді гітарист.

Після смерті Річардса його доньки мають повне моральне право вчинити так саме. Він не буде заперечувати.

Читайте також: "Вранці я регулярно курю косяк" - 71-річний гітарист The Rolling Stones

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

71-річний Річардс зав'язав з кокаїном у 2006 році після того, як у неадекватному стані впав з дерева на острові Фіджі. Наслідки падіння були страшними - йому робили нейрохірургічну операцію через струс мозку.

Один із засновників The Rolling Stones позбавився залежності від героїну ще у 1978 році.