У Запоріжжі в парку Дубовий Гай запрацює безкоштовна бібліотека на колесах. Такий подарунок місту зробила міськрада Магдебурга.

Про це повідомляється на сторінці парку у соціальній мережі.

Зазначається, що відкриття бібліотеки відбудеться 26 вересня. Наразі проводиться підготовка до заходу. В цьому допомагають волонтери, співробітники парку та деякі міські бібліотеки.

Принести свою книгу і "запустити її в процес буккросингу" зможуть і всі охочі. Зробити це можна буде, починаючи з останньої суботи вересня.

Керівництво Дубового Гаю також уточнює, що "бібліобус" працюватиме не тільки на території парку. Плануються і виїзні заходи до міста.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Роман "Аеропорт" Сергія Лойка видадуть у Росії

Користування "бібліобусом" буде безкоштовним. Книги, які сподобаються, люди зможуть взяти додому почитати. Вже 26-го вересня всіх любителів паперових "криниць знань" також пригостять трав'яним чаєм під час Сімейного арт-пікніка.

Нагадаємо, буккроссинг – це громадський рух, що діє за принципом соціальних мереж, близький до флешмобу. Людина, прочитавши книгу, залишає її у громадському місці для того, щоб інша випадкова людина могла цю книгу знайти і прочитати.