Головний редактор російського видавництва "Corpus" Варвара Горностаєва хоче видати книгу американського журналіста Сергія Лойка "Аэропорт".
Як повідомляє ZIK, про це вона заявила під час круглого столу "Цензура і пропаганда. Книговидання у часи політичних потрясінь", що відбувся в рамках цьогорічного Форуму видавців у Львові.

При цьому редактор зазначила, що розуміє всі ризики, пов'язані з виходом в Росії роману про російсько-українську війну.

"У нас море книг антиукраїнської спрямованості. Магазини таку літературу прекрасно виставляють на свої полиці. Я не пригадаю ситуації, коли видавець видав би книгу документальну або художню, не те щоб проукраїнську, а просто достовірну", - підкреслила Варвара.

Читайте також: Книга Сергія Лойка "Аеропорт" стала абсолютним хітом продаж

Нагадаємо, що в романі "Аеропорт" Сергія Лойка розповідається про оборону Донецького аеропорта, яка тривала більше 240 днів. Перед Форумом видавців її презентували у Києві, а у Львові вона стала одним з хітів продаж.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще