Американське видання The Hollywood Reporter назвало серіал "Друзі" найкращим за весь час існування кінематографа.

Про це повідомило саме видання.

The Hollywood Reporter провів опитування серед 2,8 тис. осіб, які мали відношення до створення голлівудського кіно і попросили їх назвати свої улюблені серіали.

Так, на першому місці опинився серіал "Друзі", який виходив на телеекрани з 1994 по 2004 рік. На другому місці опинилася драма "У всі тяжкі", яку знімали з 2008 року до 2013 року. На третій позиції опинився фантастичний серіал "Секретні матеріали", який вийшов у 1993-2002 роках і знову з'явиться на екранах в січні 2016 року.

Читайте також: Вийшов в ефір невідомий епізод серіалу "Друзі" (відео)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім цього, опитані внесли до десятки кращих серіали "Гра престолів", "Сайнфелд", "Клан Сопрано", Saturday Night Live на NBC, "Я люблю Люсі", "Божевільні" та "Сімпсони".