Через 11 років після виходу в ефір останнього епізоду улюбленого всіма серіалу "Друзі", творці ситкому зважилися на випуск уривка, який так і не потрапив в ефір.

Герої серіалу Чендлер і Моніка готуються полетіти на свій медовий місяць, і раптом якийсь дотепник пожартував про бомбу ...

Під час зйомок сцени ніхто не знав, що 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку відбудеться жахливий теракт, через який загинуть тисячі людей. Епізод мав вийти в ефір через два тижні після трагедії.

Зі зрозумілих причин епізод вирішили замінити іншим, в якому Моніка змагається з іншою закоханою парою, якій дістаються всі привілеї молодят.

Зараз відео 14-річної давнини вже подивилися більше двох мільйонів чоловік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Девід Лінч зніме 18 нових епізодів "Твін Пікс"

Нагадаємо, актор Метью Перрі, який зіграв у "Друзях" Чендлера, зізнався у своїй багаторічній наркотичній та алкогольній залежності, які не покидали актора навіть на зйомках улюбленого багатьма серіалу.

"Нереально позбутися 30-річної залежності протягом 28-ми днів", - прокоментував Перрі своє перебування в реабілітаційній клініці.