На сцені лондонського театру Palace влітку 2016 року відбудеться прем'єра вистави Harry Potter and the Cursed Child, створена за оригінальним текстом Джоан Роулінг драматургом Джеком Торном. Про це повідомляє Pottermore.

Постановкою вистави займається Джон Тіффані, відомий лондонський театральний режисер, на рахунку якого номінації на премію Tony Award, високі театральні нагороди Drama Desk Awards, Obie Awards, Laurence Olivier Awards.

Новина про те, що виставу планують представити у двох частинах, викликала неоднозначну реакцію серед шанувальників Гаррі Поттера і творчості Роулінг. Twitter письменниці замайорів звинуваченнями в тому, що автори постановки вирішили заробити зайвих грошей, що вистава у двох частинах - це непрактично і незручно, особливо тим фанатам найзнаменитішого чарівника, які планують приїхати на прем'єру з інших міст.

Читайте також: Від війни до миру: на ГОГОЛЬFESTі презентували оперу-реквієм "ЙОВ" (фото)

Самі ж автори ідеї нічого жахливого в п'єсі з двох частин не бачать.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Мені до душі, що ця історія про Гаррі Поттера буде складатися з двох частин. Так я отримав шанс провести більше часу з персонажами. Гаррі Поттер буде як і раніше неймовірним і дивовижним. Як його давній шанувальник, який захлинаючись читав книги і ковтав фільми, я щасливий, що отримав можливість перенести його історію на сцену", - сказав драматург Джек Торн.

Нагадаємо, у канадському місті Торонто відкрився бар The Lockhart на честь найгіршого викладача захисту від темних мистецтв школи Хогвартс Гілдера Локхарта із серії книг "Гаррі Поттер" Джоан Роулінг.