У художній галереї "Наша" відкрилася виставка гарячого батику "MANUS DEI" кандидата педагогічних наук, доцента кафедри іноземних мов Римми Міленковой.

Про це пише ВсіСумі.

Автор розглядає руки Бога, як прадавній дохристиянський символ, що дає нам життя, їжу, віру в себе і в те, що нагорі хтось захищає і охороняє нас.

"Хоча батик - це малюнок на шовку, я відійшла від традиції і використовувала більш щільну тканину - штапель. Концепція виставки склалася після того, як я знайшла для себе цю тканину", - коментує експозицію Римма Міленкова.

Читайте також: В Києві відкриють виставку про всі революції на Майдані

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Занурення в алхімію живопису на тканині повертає до первинних вимірів, древніх символів, які складають, переплітаючись як нитки, нашу свідомість. Виткані з ниток християнського символізму, ми проникаємось фарбами нашого життя. Кольори перефарбовують наші душі, нашаровуючись один на одного, але завжди незмінною залишається основа - біле полотно, з якого все починається, яким колись все скінчиться", - додає художниця.