Українська компанія FILM.UA Distribution продала права на всі чотири сезони анімаційного серіалу "Ескімоска: пригоди в далекій Арктиці" на показ в Китайській Народній Республіці. Покупцем серіалу виробництва студії Animagrad стала компанія Huashi TV, пише mediananny.

Кожна серія "Ескімоски" - це добра історія для найменших глядачів про пригоди допитливої дівчинки Ескімоски та її друзів Розумника і Громила, які спілкуються між собою на зрозумілій для дітей усього світу мовою жестів, міміки і звуків.

Читайте також: Гаррі Поттера поставлять у театрі

Animagrad створює проекти у форматах 2D і 3D, при цьому основним завданням є максимальна реалізація творчого потенціалу з використанням найновіших і найефективніших технологій анімаційного виробництва. В рамках розробленої системної стратегії компанія планує створити низку повнометражних анімаційних проектів для міжнародного ринку.

Нагадаємо, документальний фільм "Кирим" українського режисера Ксенії Джорно покажуть в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще