Український етногурт ДахаБраха з'явився в ефірі британського музичного шоу "Later... with Jools Holland". Квартет виконав пісню "Шо з-под дуба", яка відкриває альбом 2007-го року "Ягудки".

Про це пише hromadske.tv.

Окрім українців, у випуску виступили Девід Гілмор із легендарних Pink Floyd, Натаніель Рейтліфф, гурти The Weeknd і The Libertines.

Музична програма Later... with Jools Holland вперше вийшла в ефір 9 жовтня 1992 року. Зараз триває 47-й сезон шоу і за час його існування у студії з'являлися відомі музиканти сучасності, в тому числі, гурти Metallica, Oasis, Radiohead і Red Hot Chili Peppers.

"Вперше виступили на шоу такого рівня. Відчували себе дітьми, яких допустили на вечірку для дорослих. Абсолютно шоковані професіналізмом команди проекту. Це машина з людським обличчям", - пише на своїй сторінці у Facebook учасник гурту Марко Галаневич.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Документальний фільм США про Майдан отримав "Еммі"

Етноквартет "ДахаБраха" регулярно представляє українську музику на міжнародній сцені. Влітку 2015-го гурт вдруге виступив на одному з найбільших європейських музичних фестивалів Sziget в Угорщині.

Крім того, в кінці вересня колектив записав студійний live для американської радіостанції KEXP. Після сольних концертів першого і другого жовтня у Великобританії, гурт вирушить до Іспанії та Франції.