Британська медіакорпорація BBC Worldwide відмовилася продати ліцензію на виробництво російської версії розважального шоу Tumble компанії "Червоний квадрат" Аркадія Ротенберга і Першому каналу, 25 відсотків якого належить Юрію Ковальчуку.

Про це розповіли два джерела, близьких до керівництва Першого каналу, і два співробітники "Червоного квадрата". За їх словами, причиною відмови послужили санкції, введені Євросоюзом проти Ротенберга і Ковальчука, пише Forbes.

Перший канал виступав замовником адаптації формату Tumble. Програма, в якій зірки шоу-бізнесу пробували свої сили в художній гімнастиці, пройшла в Британії минулого телесезоні.

Читайте також: ЄС поки не буде пом'якшувати санкції проти Росії

За задумом продюсерів "Червоного квадрата" ведучою російської версії шоу повинна була стати олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва. У журі шоу також повинна була увійти головний тренер збірної Росії з художньої гімнастики Ірина Вінер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через відмову британської сторони ці плани були зірвані і пропозицію Кабаєвій не стали надсилати.