Гурт "Гайдамаки" разом з лідером "Машини часу" Андрієм Макаревичем і польським музикантом Мачей Маленчука представили кліп на пісню "Тільки кохання змусить залишитися живим".

Кліп опублікований на офіційному каналі Youtube гурту "Гайдамаки".

Режисер кліпу - Віктор Придувалов, відомий український кліпмейкерработавшій з "Океан Ельзи", ТНМК, "Тартак" та інші. Автором музики виступив лідер "Гайдамаків" Олександр Ярмола, Маленчук написав куплет пісні польською мовою, а Макаревич подарував назву пісні і куплет російською мовою.

Читайте також: Андрій Макаревич написав новий вірш про події у Росії

Як відомо, вперше пісня була записана 20 липня 2015. Слова пісні звучать на трьох мовах: українською, російською та польською. Самі музиканти назвали пісню відповіддю артистів на страждання простих людей, цинізм і лицемірство політиків, складну й несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще