Організатори першого в Україні пам'ятника фронтмену гурта "Скрябін" Андрію Кузьменко прийняли рішення переробити скульптуру.

Як повідомляє ZAXID.NET, попередній пам'ятник в Луцьку визвав бурю емоцій та сміху у фанатів та мешканців міста.

Скульптор Ірина Дацюк, яка розробила ескіз, наголосила, що перший монумент був пробним. Його виготовили у Львові, але не повідомили про назву підприємства.

Дацюк повідомила, що мати та дружина Світлана їй нагадували, що в Андрія Кузьменка одна сторона губи була вища, а інша – нижча, проте майстри проігнорували це, більше того, зробили йому зморшок.

ZAXID.NET зясував, що бронзову скульптуру "Кузьми" виготовила львівська скульптурна фабрика "Пікарт", яка надала проект скульптора Дацюк.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Ініціатором проекту був бізнесмен та близький друг Кузьми Андрій Покровський. На презентації були присутні мати та батько Андрія Ольга та Віктор.

Вони були дуже розчулені та просили продовжувати справу сина тих, хто надихався його піснями.

Новий пам'ятник покажуть 13 грудня.

Читайте також: На Волині відкрили перший в Україні пам'ятник Кузьмі (фото)

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко розбився на машині 2 лютого 2015 року. В одній із церков Львівської області з'явився його портрет.