Сьогодні у Луцьку відкрили перший в Україні пам'ятник загиблому лідеру гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку.

Як повідомляє Gazeta.ua, на подію приїхали батьки артиста, а ініціатором став друг Кузьми Андрій Покровський.

"Андрій був правдолюбом та правдорубом і дійсно великим музикантом. Він був гідним товаришем для мене і для мільйонів українців. Своїми прикладами він вчив нас любити світ, любити себе, любити Україну. Правдивий, щирий, сміливий, веселий, компанійський, мудрий і дуже-дуже справедливий", - сказав він.

Мама артиста Ольга Кузьменко зазначила, що творчість Кузьми стає прикладом для сучасної молоді, що є вже ціле покоління, яке виросло на його піснях.

"Андрій іноді розповідав, як враження від концертів на Волині ставали частиною творчості, надихали його. Бажаю молоді розбудовувати Україну, так як Андрійко говорив у своїх піснях", - сказав батько лідера гурту.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Стіну пам'яті Кузьми розмалювали в Одесі (фото)

Нагадаємо, що лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко розбився на машині 2 лютого 2015 в Дніпропетровській області.

На згадку про нього пройшли два грандіозних концерти - у Києві та у Львові. Його пісні виконували найпопулярніші артисти України. У день народження Кузьми на радіо встановили рекорд - 55 годин транслювали його пісні.