14 жовтня, у столичному комплексі "Мистецький арсенал" відкрили 37-ий Ukrainian Fashion Week сезону весна-літо-2016.

Про це пише newsru.ua.

"На офіційному відкритті презентували вінтажні предмети із колекції Санти Дімопулос і Юлії Ковальової. Експонатами витупили одяг, взуття та аксесуари Chanel, Valentino, Yves Saint Laurent, Givenchy, Cavalli, Hermes і Balmain", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Українська дизайнерка вразила модниць Чикаго етнічною колекцією (фото)

Гостей порадували показами від Лілії Пустовіт, Олени Буреніної, Олени Голець, Віктора Анісімова, Наді Дзяк, Ольги Альонової та Ольги Навроцької.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всього представлять 54 колекції від 72 дизайнерів.

Спецпроектом Тижня моди буде ​​експозиція "Витоки", яку присвятили традиційній матеріальній культурі українців від витоків і до наших днів.

Гостям покажуть одяг, прикраси, музичні інструменти, меблі, раритетні фотографії.

Довідка. Ukrainian fashion week вперше пройшла в листопаді 1997 року. Вона стала першою професійною фешн-акцією на території Східної Європи формату prêt-a-porter.

Захід збирає понад понад півстоні учасників, щонайменше 25 тисяч гостей та більш ніж 150 представників українських та світових ЗМІ.