Полтавчанин Влад Ульянич представив свій альбом "Знаки на долоні".

Всім глядачам Х-фактора Ульянич запам'ятався як головний романтик п'ятого сезону і один із улюбленців Івана Дорна. І ось нарешті шанувальники молодого таланта дочекалися випуску його альбому, пише poltava.today.

Назву для збірки пісень "Знаки на долоні" артист вибрав не випадково. Йому дуже близька хіромантія і магія чисел. Тому на диску 21 трек, а головна пісня "Знаки на долоні" стоїть під номером сім - щасливим числом музиканта.

Читайте також: Учасник "Х-Фактора" виявився педофілом (відео)

"Мій перший альбом "Люблю тебе одну" вийшов шість років тому, з тих пір я написав багато пісень, і мені захотілося об'єднати їх в щось цілісне. Кожна пісня - це окрема історія з мого життя, але об'єднує їх одне - іноді майже невловимий, але все ж таки відчутний присмак любові на губах ", - прокоментував свій альбом Влад.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Презентація альбому запланована на 22 жовтня в одному з київських клубів.