Діти сім'ї Богак з села Острів, що на Тернопільщині, заспівали пісню "Океану Ельзи" і виклали відео в інтернет.

"Такі співи ми часто влаштовуємо, коли на вихідні всі з'їжджаємося додому. Також любимо співати для наших гостей. Буває, можемо спонтанно що-небудь завести ", - розповіла старша сестра хлопців 24-річна Марія Богак порталу ternopillive.com.ua.

Читайте також: Москаль взяв собі у помічниці 25-річну "Міс Тернопіль"

"Наша сестричка Аня підбирає акорди, створює музику. Ми всі, від молодих до найстарших, любимо і знаємо музику гурту "Океан Ельзи". Наприклад, наша Веронічка, якій всього три рочки, вже може заспівати декілька пісень Вакарчука. На відео її немає, вона чомусь зніяковіла. В цілому, у нас майже всі меломани і грають на багатьох музичних інструментах: 20-річний Микола - на фортепіано і флейті, 19-річна Надя - на скрипці, 17-річний Іван - сопілки та саксофоні, 16-річна Іванка - на бандурі, 15-річна Оксана - на флейті і сопілці, 11-річна Юліта - на фортепіано. А наш тато грає на гітарі. Музика - наше сімейне захоплення ", - похвалилася Марія.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще