Наші кінематографісти у співпраці з грузинськими знімають серіал про вампірів "Парадокс". Повідомляють АиФ.

Зйомки пройдуть на Кавказі. За сюжетом знімальна група з Україне їде до Грузії знімати фільм про життя в горах. На них чекають не лише прекрасні грузинські краєвиди, але й вампіри. Щоб врятувати населення від нечисті, українці мають розробити вакцину проти вурдалаків.

Вже відзняли п'ять серій. Актриса Анастасія Шеремет говорить, що спочатку було важко, адже українські актори не розуміли грузинської мови. У ролі вченого, який винайде вакцину – майстер бойових мистецтв Олексій Комаровсткий. Він говорить, що незважаючи на гарну спортивну форму, йому доводилося травмуватися під час зйомок.

Режисер серіалу Леван Бахія розповів, що його вампіри не схожі на тих, яких ми звикли бачити в кіно: вони нападають лише зграями, їхні серця можуть зупинятися, а колір очей та шкіри змінюватися.

Грузин Раті Цітеладзе ніколи не грав у кіно, він спортсмен, володар титулу чемпіона світу та Європи з бойових мистецтв. Коли ознайомився із сценарієм "Парадоксу", вирішив погодитися на головну роль, відмовившись від спортивної кар'єри.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Польський серіал про українських емігранток б'є рекорди (відео)

30 жовтня відбудеться прем'єра серіалу "Парадокс" на телеканалі "НЛО TV".

Нагадаємо, український кінорежисер Мирослав Слабошпицький 27 січня отримав премію Global Filmmaking Award. Він планує відзняти фільм "Люксембург".