Українська художниця Алевтина Кахідзе представить свій перформанс у норвезькій галереї Kunsthall Trondheim.

Перформанс "Агентство Перемальованих Карт" триватиме з 26 до 28 жовтня у місті Тронгейм. Усі бажаючі матимуть можливість спостерігати за ним через вікно, пише cultprostir.ua.

"Протягом 2013-2015 років я створила низку карт важливих подій, які зараз відбуваються в Україні: тривалий громадянський протест - Майдан і війна на Донбасі, яка продовжується більше року на Сході України. Вони стали красивими, приголомшливими та правдивими. Мабуть, занадто приголомшливими та тяжкими для розуміння, якщо ти не був там", - розповідає художниця.

Читайте також: Польський серіал про українських емігранток б'є рекорди (відео)

За її словами, під час перформансу вона хоче перемалювати ці карти на основі своїх знань про садівництво. "Головним чином, садівництво – це про політику, тобто – про маленьку політику, оскільки рослини не мають крові, і їхній сік світло-зелений, коли рослина гине під мотикою садівника", - говорить Алевтина Кахідзе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще