Вчора у всіх столицях світу відкрився продаж колекції шведської демократичної марки H&M c французьким люксовим брендом Balmain. У зв'язку із цим спостерігався шалений ажіотах.

Про це пише dress-code.

"У Лондоні черга перевищила три тисячі чоловік, а в Сінгапурі чергу займали в понеділок вранці, хоча відкриття було намічено на четвер", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Українські модники обрали колекцію для показу у Каліфорнії (фото)

Згідно інформації, відвідувачі кричали, сварились і навіть бились. Подекуди агресивних "модників" доводилося "втішати" поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Я прийшов здавати речі, але не встиг дійти до каси, як люди почали виривати у мене речі з пакетів з проханням продати це їм", - розповів мешканець Москви Іван Миколаїв.

У результаті запуску нової колекції бутіки також зазнали збитків: в деяких торгових центрах фанати навіть розбивали вітрини.