На конкурсі українських дизайнерів "Мода без кордонів" у Кіровограді, куди з'їхались митці з усієї України, відібрали найкращу колекцію для показу в Ukrainian Fashion Show byUaMоdna в Чикаго та Сакраменто штату Каліфорнія.

Про це пише місцеве видання "Перша".

"Модельна агенція "Mix models" співпрацює з UaMоdna. Цього року в показі візьме безкоштовну участь колекція, яку представники ЮаМодна відібрали з числа конкурсантів", - розповіли організатори.

Читайте також: Показ мод у сукнях із шоколаду пройшов у Парижі (відео)

Згідно інформації, вибір журі співпав із вподобаннями закордонних колег. До Чикаго поїде колекція одеситки Анастасії Томашевської, яка отримала найвищу нагороду.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гран-прі конкурсу взяла колекція "На межі", заявлена у номінації прет-а-порте.

"Це - еклектичний стиль, який являє собою синтез трендової жорсткості і брутальної класики, підкреслені аксесуарами сучасності",- підсумовують критики світу моди.