Американське агентство Bloomberg створило на честь виходу нового фільму про агента 007 "індекс Джеймса Бонда". Аналітики дали оцінку кожному актору, який грав легендарного шпигуна, за критеріями моди, технологічності та особистих якостей.

Великим романтиком виявився Джордж Лезенбі. Його Джеймс Бонд фліртував із жінками у 10% сценах фільму. А іконою стилю став Шон Коннері. У 45% сценах він перебував у вишуканому костюмі.

Більш за всіх зловживає алкоголем теперішній агент 007 Деніел Крейг. Роджер Мур, у свою чергу, пив менше за всіх.

Найбільш неконтрольованим Джеймсом Бондом виявився Тімоті Далтон. Він ділить першу сходинку з Деніелом Крейгом.

Пірс Броснан виявився шпигуном, який частіше за всіх користується високотехнологічними штучками. Більше 10 разів на фільм він використовує дива інженерії.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Жертви моди: черги, в яких стоять три доби (фото)

Нагадаємо, 24 фільм про Джеймса Бонда, який має назву "Спектр", вже вийшов в український прокат. Це вже четвертий фільм, де головного героя зіграв 47-річний Деніел Крейг.