Королева Великої Британія Єлизавета II нагородила актора Бенедикта Камбербетча орденом Британської імперії. Про це повідомляє Daily Mail.

Виконавець ролі Шерлока Холмса сьогодні у Букінгемському палаці отримав від королеви орден Британської імперії у рангу Командора (СВЕ) за заслуги в артистичному мистецтві та благодійності.

У своїй урочистій промові актор згадав і сирійських біженців у Європі.

Нагадаємо, раніше Бенедикт Камбербетч висловився із дуже різкою критикою на адресу британських урядовців, які вирішили прийняти до країни лише 20 тисяч переселенців протягом 5 років. Із лайкою він звернувся до глядачів після закінчення спектаклю "Гамлет".

Читайте також: Королева Єлизавета II побила рекорд найдовшого правління

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За його словами, до грецького острову Лесбос щодня прибувають тисячі емігрантів, а Сполучене Королівство надасть притулок лише 20 тисячам. Камбербетча обурила така допомога.