Під "Чорним квадратом" Казимира Малевича виявили два кольорових зображення.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Науковий співробітник відділу наукової експертизи Третьяковської галереї Катерина Вороніна розповіла, що було відомо про ще одне зображення під "Чорним квадратом".

За допомогою рентгенівських променів вдалося побачити обриси іншої картини Малевича. Через тріщини в мікроскоп вдалося знайти інший барвистий шар. Співробітники Третьяковської галереї, які розшифрували напис на "Чорному квадраті", вважають її авторською.

Читайте також: Бронзова скульптура українця пішла з молотка за $2 млн (фото)

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Під час дослідження не вдалося визначити точне слово у фразі. У слові, яке починається на "н" і закінчується на "ов" не вистачає три букви. Вчені вважають, що фраза звучить як "Битва негрів в темній печері".

"У Малевича складний заплутаний почерк і деякі букви пишуться однаково:" н "," п ", і навіть" і "в деяких текстах дуже близькі по написанню. Ми працюємо над другим словом. Але те, що перше слово "Битва", ви всі можете побачити", - поділилася Вороніна.