Відомий український гурт "Антитіла" презентував новий кліп на пісню "У книжках". Музичний твір розповідає про маленького хлопчика, у якого батько загинув на війні.

Про це пише Канал 24.

"Він вивчить всі кольори, цифри і букви, закінчить школу, інститут. Дізнається про кохання і дружбу, радості і розчарування. Стане винахідником або відомим коміком, напише програмний код, чи врятує чиєсь життя, але вже ніколи не почує голосу тата. Війна має багато сенсів, проте нею не виправдаєш дитячі сльози. Ніколи!", - розповів про ідею кліпу вокаліст гурту Тарас Тополя.

Читайте також: Соцмережі зворушив дитячий вірш про АТО (фото)

Відео оприлюднили 16 листопада. Режисерував відеороботу львів'янин Володимир Шурубура.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Музиканти вважають, що нова робота "У книжках" є особливою та однією із найважливіших, які були написані за весь час існування гурту.

"Як би нам всім не хотілось, щоб тема лишалась осторонь нашого життя, на жаль, вона є і буде актуальною та нагальною ще довго", - ідеться у підписі під опублікованим відео.