Лондонська співачка M.I.A., яка має тамільське походження, у своїй останній роботі торкнулася актуальної проблеми біженців у Європі. Свою пісню вона назвала Borders, яка перекладається як "кордони".

У кліпі Матхангі (ім'я при народжені) намагається із тисячами переселенців здолати величезні паркани та колючі дроти, які символізують ізоляцію європейських держав від біженців.

Відео має також і провокативну частину. Співачка одягнула екіпіровку французького футбольного клубу ПСЖ. На ній назва титульного спонсору Fly Emirates (авіалінії з ОАЕ) замінена на Fly Pirates.

Зазначимо, що співачку M.I.A. також можна вважати своєрідною біженкою. Її батьки переїхали до Лондону з Індії, втікаючи від бідності та війни.

Читайте також: Рок-гурт Muse випустила кліп про протести майбутнього (відео)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно британський актор Бенедикт Камбербетч висловився із жорсткою критикою на адресу урядовців. На спектаклі "Гамлет" він висловив обурення через те, що його країна прийме лише 20 тисяч переселенців протягом 5 років.