Служба безпеки України заборонила російському співаку Сергію Пєнкіну проводити концерти в українських містах. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Наразі немає офіційної інформації від правоохоронців, але відомо, що концертні сайти та агентства скасовують продаж квитків та повідомляють покупців про скасування заходів.

Раніше харківське представництво "Свободи" закликало співака визнати, що його рідна Росія є агресором. Пєнкін відмовився робити подібні публічні заяви.

Зазначимо, що концерти росіянина мали відбутися 12-16 грудня у чотирьох містах України. Продаж квитків, а також рекламні афіші побачили мешканці Києва, Харкова, Одеси та Дніпропетровська.

Читайте також: Український варіант поеми "Руслан і Людмила" презентували у Києві (фото)

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Наприкінці літа в Україні скасували концерт ще одного співака з Росії. Стаса П'єху не пустили до Одеси.

Сергій Пєнкін вражає росіян своїм голосом. Він є виконавцем та автором таких пісень: "Розовый сад", "Молитва", "Сверчок", "Ноктюрн" та "Вспомни".