Вчена Мередіт Джонс із Лондонського університету Брунеля стала ініціатором наукової конференції, присвяченої сім'ї Кардашьян. На її думку, ця родина представляє науковий інтерес у кількох сферах, повідомляє The Independent.

Для початку вчена збирається дослідити аномальну популярність родини Кардашьян, яка не рідко супроводжується негативом громадськості. У Кім та Хлої по кілька мільйонів підписників у соціальних мережах.

Ще одним цікавим для науки фактором є вплив Кім Кардашьян на політику. Наприкінці літа кандидатка у президенти США Гілларі Клінтон фотографувалась з нею. Її родина нещодавно зустрічалась із прем'єром Вірменії. А Каньє Вест, який є коханим Кім, зібрався балотуватися у президенти через п'ять років.

Далі Мередіт Джонс вирішила розібрати особисте життя родини, яке постійно виноситься на публіку. Це, на її думку, міняє звичне уявлення про родину. Цікаві і намагання членів родини заводити стосунки із темношкірими людьми, що також, на думку вчених, не є стандартом.

І на останок вчену зацікавило жіноча перевага у родині Кардашьян. Наразі єдиним чоловік є Роб Кардашян.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше був ще один чоловік у родині - вітчим Брюс Дженнер, але він став жінкою цього літа і перетворився на Кейтлін. Ця подія, до речі, поділила абсолютно усіх американців на дві частини. Одні проти зміни статі, інші "за" та вважають Кейтлін Дженнер справжньої героїнею.

Читайте також: Обама потролив Каньє Веста (відео)

Нагадаємо, нещодавно двоє сестер Кайлі та Кендалл Дженнер із родини Кардашьян потрапили до списку найвпливовіших тінейджерів у світі.