Президент США Барак Обама дав поради популярному реперу Каньє Весту після його заяв про намір стати президентом Сполучених Штатів у 2020 році. Про це ідол хіп-хоп індустрії заявив на врученні премії MTV Music Awards у серпні.

Обама попередив чоловіка Кім Кардашьян на благочинному заході у Сан-Франциско, що у політиці часто доводиться мати справу з дивними людьми, які ведуть себе так, наче вони у реаліті-шоу, а особливо президенту.

Також він зі сміхом додав, що Вест не зможе більше вживати фразу "My beautiful dark twisted fantasy" з назви його альбому. Обама, жартуючи, додав, що багато конгресменів втратили роботу через такі вирази. Але кульмінаціэю стала інша заява президента.

"Ти дійсно вважаєш, що Америка обере президентом чорного чувака з південних районів Чикаго, який має кумедне ім'я? Та це маячня!", - сказав голова держави під оплески публіки.

Читайте також: Дружина Обами тричі гатила пляшкою по новому підводному човну (відео)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Канье Вест є одним з найпопулярніших реперів у США. Він чоловік ще більш популярної світської персони Кім Кардашьян. Батько репера був членом політичного руху "Партія чорних пантер".