Популярний американський музикант, соліст групи Limp Bizkit Фред Дерст обзавівся золотим iPhone з портретом Володимира Путіна - передає "Обозреватель".

"Я думаю, що я міг би стати другом президента Путіна, впевнений у цьому. Ми можемо зробити багато важливих справ разом, і це допоможе Росії і допоможе людям по всьому світу зрозуміти, що Путін - "чудовий хлопець" з чіткими моральними принципами і хороша людина ", - вважає шанувальник окупантів Дерст.

Він зустрівся з дизайнерами ювелірного бренду Caviar, які показали йому два смартфони: Atlante Russia і Supremo Putin, один прикрашений російською символікою, а другий присвячений президенту країни.

Читайте також: Санкції понад усе: "Хор Турецького" може змінити назву

"Я вибираю Путіна! Зараз настав унікальний час: це нова епоха для Росії, епоха Путіна. Я обожнюю Росію, і я радий, що тепер у мене є найактуальніший аксесуар, це приголомшлива річ! Відтепер Росія завжди буде поруч зі мною, я ніколи цього не забуду", - хвалиться подарунком лідер Limp Bizkit.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Фред Дерст повідомив про пропозицію виступити для терористів "ДНР".