Російський артист Михайло Турецький каже, що може поміняти прізвище або назву свого колективу на тлі загострення відносин Росії з Туреччиною.

У розмові з радіостанцією Business FM Турецький сказав, що з нинішньою назвою "Хор Турецького може" опинитися в невигідному становищі.

"Може, це привід задуматися про те, щоб поміняти назву або прізвище, чому ні. Це ж не стать. Страшно стать поміняти, а не назву колективу", - додав артист.

Читайте також: Під санкції Росії потрапили турецький бізнес, товари та робітники

За його словами, його прізвище і назва гурту вже призводили до проблем політичного характеру. Зокрема він зіткнувся з труднощами під час концерту у Вірменії, де сильні антитурецькі настрої.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Відносини між Росією і Туреччиною загострилися цього тижня після того, як турецький винищувач збив російський бомбардувальник.