Не встигли творці "Голодних ігор" з кіностудії Lionsgate насолодитися успіхом від екранізації роману Сюзанни Коллінз, як керівники проекту почали створювати плани подальшого заробітку на стрічці.

Голова Lionsgate Джон Фелтхеймер раніше повідомляв, що "Голодні ігри" - пріоритетний проект студії. Вже зараз сценаристи роздивляються концепти потенційного продовження, яке швидше за все стане приквелом стрічки.

Невідомо, чи приймати участь у новому проекті авторка трилогії Сюзанна Коллінз. Творців фільму надихнула книга "Фантастичні звірі і де їх шукати" від Джоан Ролінг, яка написала сім частин книг про Гаррі Поттера. Екранізація цієї книги вийде у наступному році.

Продюсери проекту не будуть прив'язані до виконавиці головної ролі Дженніфер Лауренс, але наголошують, що доповнення до основних фільмів матиме одного з головних героїв фільмів.

Історія у книзі розпочалась із 74-х Голодних ігор, але до цього були ще 73 роки страждань дітей з Панему. Тож творці хочуть саме на цих подіях будувати свої сценарії. Новий проект має усі шанси стати серіалом, адже сценаристи не мають жодних обмежень у своїх фантазіях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак фанати "Голодних ігор" негативно ставляться до цієї ідеї. Вони вважають, що Lionsgate намагається лише заробити на успішному проекті.

Читайте також: В Києві покажуть "900 аргументів кіностудії Довженка"

Нагадаємо, що в Україні вже закінчується прокат заключної частини фільмів "Переспівниця. Частина 2". Чотири стрічки зібрали в усьому світі майже 2 млрд доларів.