22 грудня в 17:00 у приміщенні терміналу D міжнародного аеропорту "Бориспіль" виступатиме Київський академічний муніципальний духовий оркестр.

Концерт відбудеться з нагоди новорічних та різдвяних свят. Музиканти виконуватимуть твори європейських та українських композиторів та різдвяну музику народів світу.

"Вперше у терміналі D прозвучать, крім інструментальної музики, вокальні твори з відомих опер, оперет і мюзиклів європейських композиторів", - сказано у повідомленні столичного департаменту культури.

Читайте також: Топ-10 найяскравіших зимових фестивалів (фото)

Окрім того, в рамках концерту має відбутись виступ квартету Decroux, до якого входять студенти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Глядачам обіцяють пантоміму під супровід творів Йоганна Себастьяна Баха.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Київський академічний муніципальний духовий оркестр давав концерти у Голландії, Німеччині та в багатьох містах України. Останнім часом він зосередився на проведенні благодійних концерти для інвалідів, соціально-незахищених дітей, ветеранів Другої світової війни та воїнів АТО.