До низки новорічно-різдвяних музичних привітань приєднався і переможець українського проекту "Голос країни".

Про це пише zaxid.net.

Днями на музичних телеканалах України відбудеться новорічна прем'єра нового кліпу Павла Табакова. Співак та композитор, переможець проекту "Голос країни" презентував відео на пісню "З Новим роком!".

Режисером кліпу Табакова став Володимир Шурубура. Зйомки відбувалися уночі в одному зі львівських ресторанів.

Нагадаємо, Павло Табаков є переможцем телепроекту "Голос країни-2". Він півфіналіст другого сезону шоу "Україна має талант". Був учасником відбору на "Євробачення". Павло володіє потужним голосом діапазоном в три октави.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Американці заспівали культові українські пісні (відео)

У січні 2016 року Табаков і його група вирушать у новорічно-різдвяний тур містами України. У Львові концертну програму "Сніг без пауз" почують уже 3 січня. Цей тур співак присвятив 10-річчю своєї сольної пісенної кар'єри. Рівно десять років тому артист переміг у найпопулярнішому на той час талант-шоу на українському телебаченні "Шанс".

Крім Павла Табакова, свіжі роботи до Нового року вже презентували Тіна Кароль, Ірина Білик, Іван Дорн.