Про це артистка повідомила під час свого концерту в Нижньому Новгороді. Співачка Земфіра оголосила, що більше не буде гастролювати, передає Московський Комсомолець. Повідомляється, що нинішній тур артистки повинен завершитися в Москві в СК "Олімпійський" 1 квітня цього року.

Шокуюче для шанувальників заяву артистка зробила прямо під час концерту. "Це останній тур, я не хотіла цим спекулювати", - зазначила Земфіра. Також вона поскаржилася, що якість звуку в місцевому Палаці спорту дуже низька, запропонувала "почекати нового".

Читайте також: Земфіра приїде в Україну з концертом

Відомо, що її тур по Росії стартував 4 лютого в Омську. Артистка вже встигла виступити в Новосибірську, Хабаровську, Владивостоку, Єкатеринбурзі, а також Челябінську.

Нагадаємо, російська співачка Земфіра вимушена заплатити компенсацію чоловіку, який був гостем на її концерті ще у 2013 році. Поведінка співачки не сподобалась шанувальнику, тому він звернувся до суду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Річ у тім, що на концерті у Ростові Рамазановій не сподобалась поведінка публіки, і вона у мікрофон сказала образливі слова. Їй також не сподобалась організація заходу, тому співачка привселюдно повідомила, що більше не приїде до Ростова.