Російська співачка Земфіра вимушена заплатити компенсацію чоловіку, який був гостем на її концерті ще у 2013 році. Поведінка співачки не сподобалась шанувальнику, тому він звернувся до суду.

Річ у тім, що на концерті у Ростові Рамазановій не сподобалась поведінка публіки, і вона у мікрофон сказала образливі слова. Їй також не сподобалась організація заходу, тому співачка привселюдно повідомила, що більше не приїде до Ростова.

Після концерту ніби усе заспокоїлось, а Земфіра навіть попросила вибачення. Але гостя того концерту обурила дія співачки на грузинському концерті, коли вона вийшла з українським прапором. Такий жест задів патріотичні почуття шанувальника.

Через два роки він звернувся із позовом на Земфіру про моральну компенсацію. Лише зараз судді винесли вирок. Співачка має заплатити ображеному шанувальнику 300 тисяч рублів.

Як запевняє адвокат Рамазанової у своєму Twitter, ця сума покриває лише вартість квитка та моральні збитки і, якщо хлопець задоволений, то його клієнтка не має претензій. Але російські правоохоронці можуть ще й відкрити справу за статтею "хуліганство".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Наприкінці жовтня вийде спільний українсько-грузинський містичний трилер про вампірів

Нагадаємо, Земфіра є противником політики чинного уряду Росії. Вона неодноразово говорила, що підтримує Україну у війні на Донбасі та засуджує анексію Криму.