Через розрив зі своїм хлопцем відома модель нижньої білизни Шанель Хейес набрала вагу майже у два рази, повідомляє svopi.ru.

У минулому році модель розповіла, що почала сильно набирати вагу після сварки з хлопцем. Тоді їжа у великій кількості допомогла впоратися із болем, однак уже зовсім скоро дівчина пошкодувала про кожну зайву калорію.

Читайте також: Вперше Maxim поставив на обкладинку модель plus size

Її знімки привели в справжній шок всіх блогерів. Візуально можна було припустити, що модель погладшала приблизно в два рази. Її змогли сфотографувати під час відпочинку на Ібіці.

Зараз Шанель знову в стосунках, і її новий обранець нічого особливого не має проти зайвої веги своєї коханої. Сама ж Хейес жартує, що скоро стане plus-size моделлю і заробить значно більше грошей, ніж за все своє минуле звичайної моделі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Підготувала: Вікторія Левченко