Мешканців Харкова шокувала поведінка місцевих патрульних – двоє поліцейських дозволили собі відверто знущатися над безхатьком.

Відповідний ролик опублікували очевидці на сторінці у Facebook.

На відео видно, як копи хапають чоловіка за шию, фотографують його на телефон – хоча той нічого протизаконного не вчинив.

Припускають, що у кадрі присутні співробітники із 4-го батальйону 1 роти, адже деяким перехожим вдалося впізнати їх.

"Вся сутність працівників патрульної поліції… цинізм та приниження людини", – прокоментував автор ролику.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слід відзначити, що поки що офіційної реакції з боку керівництва місцевих правоохоронців не було, та й самі копи свій вчинок ніяк не пояснили.

Полиция издевается над бездомным или оказывает силой помощь ? На видео присутствуют полицейские г. Харькова, 4 батальона 1 роты... Данные полицейские заставляют фотографироваться бездомного человека с памятками про статус, прищемляя его за шею.... Police Control Ukraine

Posted by Петр Деруга on Thursday, 13 April 2017
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що патрульні "заламали" руки двом чоловікам тільки за те, що вони нібито переходили дорогу у недозволеному місці поблизу одного із супермаркетів.