Український артист і суддя національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2017" Андрій Данилко висловив свою думку щодо учасниці від Російської Федерації Юлії Самойлової, якій можуть заборонити в'їзд в Україну.

Про це він розповів у інтерв'ю для "Комсомольської правди".

"Це питання потребує вкрай делікатного підходу. Конкретно в цьому випадку нашим держструктурам варто прибрати емоції й зробити виняток для Юлії - конкурс-міжнародний. Мені здається, політикам потрібно поставитися до цього випадку з точки зору людяності, бути поблажливішими і добрішими. Я хотів би заступитися за цю учасницю — завжди був на боці слабких. І я зараз не про країну", – заявив Данилко.

За словами артиста, участь у "Євробаченні" – це мрія для людини з інвалідністю.

"Абстрагуючись від моменту співчуття і милосердя, поставте себе на місце Юлії - це єдина радість у житті людини, її особиста казка! Вона не їде в Україну з автоматом, вона їде з піснею. Побажаю їй тільки удачі!" – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Йосип Кобзон вважає помилкою відправити конкурсантку від Росії на "Євробачення-2017" у Київ.