Міністр закордонних справ України Павло Клімкін задекларував свій та сімейний дохід за 2016 рік.

Декларація опублікована в Єдиному державному реєстрі НАЗК.

У минулому році Клімкін заробив на посаді голови МЗС 440 тисяч гривень. Інших джерел доходу міністр не має.

Дружина Клімкіна Марина Михайленко заробила 240 тисяч гривень в якості основного доходу та ще 1,5 млн гривень від відчуження нерухомого майна.

Власного житла у Клімкіна немає, однак його дружина є власницею квартири площею 68 квадратних метрів та третини квартири площею 90 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Міністр закордонних справ задекларував автомобіль Skoda 2000 року випуску за 45 тисяч гривень, його дружина їздить на Volvo 2008 року вартістю 147 тисяч гривень.

Крім того, Клімкін зберігає 47 тисяч євро та 33 тисячі доларів готівкою, а Михайленко - 45 тисяч євро та 60 тисяч доларів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк задекларував дохід за 2016 рік у розмірі понад 2 млн гривень. Більшу частину суми він отримав від банківських депозитів.

Результати пошуку