Підготовка до "Євробачення-2017" стала чи не однією з найбільш витратних за всі роки існування пісенного конкурсу.

Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив народний депутат Сергій Шахов.

За його словами, іноземці заклали значно менший бюджет, коли були господарями конкурсу, адже дбають про потреби різних верств населення.

Наприклад, у шведів пенсія складає близько 1,5 тисячі євро, тоді як українцям нараховують близько 75 доларів.

"Яким чином ми змогли витратити на "Євробачення" в три рази більше від шведів?" - додає політик.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

При цьому він погоджується, що ведучі повинні мати презентабельний вигляд, тому костюми для них обходяться дорого. Проте, значна сума, яку витратили на конкурс, коливається у межах 30 мільйонів євро, тоді як Швеція виділила на ці потреби не більше 10 мільйонів.

За кошторисом "Євробачення", як припускає нардеп, близько 2 мільйонів потрібно на роботу персоналу.

"Сьогодні нашу увагу намагаються зосередити на тих 2 мільйонах гривень, які люди дійсно отримують за свою роботу. Це цілком очевидний крок, щоб пізніше в очах громадськості виправдати і весь інший кошторис конкурсу. Ось головне питання, яке потрібно ставити", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рекордну за розміром червону доріжку "Євробачення-2017" показали з висоти пташиного польоту.