В результаті аварії водій і двоє пасажирів, серед яких один неповнолітній, загинули на місці. Ще трьох підлітків госпіталізували з важкими травмами.

Як повідомили в прес-службі поліції Київської області, смертельне ДТП сталось 19 березня о 23:40 на 16 км автодороги Баришівка-Перемога поблизу с. Гостролуччя.

Згідно з повідомленням, 31-річний водій автомобіля Subaru не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги, через що врізався в дерево.

За даними поліції, водій і всі пасажири автомобіля - жителі села Перемога. Зараз лікарі борються за життя трьох неповнолітніх, які були госпіталізовані в стані алкогольного сп'яніння. Вони з травмами різних ступенів тяжкості знаходяться в реанімації.

Правоохоронці також повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб).

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Києві ЗІЛ протаранив маршрутку і влетів у зупинку

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще