Легендарний американський кінорежисер та сценарист Девід Лінч заявив про небажання продовжувати працювати у кіноіндустрії.

Популярний кінодіяч розповів, що розчарувався в сучасному кіно та має намір назавжди покинути улюблену справу свого життя. Своє творіння – кінострічку "Внутрішня імперія" Лінч назвав останнім фільмом, який побачили глядачі на великих екранах, - пише Sydney Morning Herald.

"Все дуже змінилося. Багато відмінні фільми не дуже добре проходять в прокаті, а ті, що навпаки, стають успішними, я б знімати не став", - заявив митець.

Режисера номінували на престижну кіно премію "Оскар" чотири рази, також він став володарем "Золотої пальмової гілки" на Каннському фестивалі.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Лінч похвалився трейлером продовження культового "Твін Пікс", новий сезон якого вийде у травні після 23 річної перерви.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще