Фанатам серіалу "Твін Пікс" культового режисера Девіда Лінча показали новий трейлер третього сезону. Хоча не особливо потішили глядачів, оскільки, жоден з акторів у кадрі не з'явився.

Два перших сезони популярного в 90-ті драматичного телешоу зняли ще 27 років тому. А вже цього року шанувальникам обіцяють показати ще один сезон.

Як повідомляє Spletnik, у стрічках 2017 року глядачі побачать як уже знайомих, так нових персонажів. Однак подивитися на них у трейлері не вдасться, оскільки, крім чиєїсь ноги, що ступає в калюжу, інших героїв немає.

На відео показали деякі окремі елементи сюжету. Глядачів поглинула таємнича атмосфера серіалу. У кадрі з'явилося місто, поліцейський відділок та гори, окутані густим туманом.

Як зазначає автор серіалу, у новому сезоні фанати побачать неперевершену гру відомих акторів. Наомі Уоттс, Моніка Беллуччі, Дженніфер Джейсон Лі, Тім Рот, Майкл Сера, Джеймс Белуші, Кайл МакЛоклен, Шеріл Лі та Медкен Емі проявили цікавість до зйомок.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Хто з низ з'явиться у стрічці, глядачі дізнаються 21 травня, коли вийде перша серія режисерської роботи Лінча.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у США відкриються курси з вивчення і створення неіснуючих мов. У Каліфорнії почнуться лінгвістичні курси для фанатів культового серіалу "Гра престолів".