Боксер з Челябінська Ірина Русских відрізала косу, щоб вкластися в рамки своєї вагової категорії перед боєм на Чемпіонаті Росії з боксу.

Перед поєдинком, коли до кінця зважування залишалося всього 5 хвилин, ваги показали перевищення допустимої ваги на 50 гр. Щоб продовжити змагання, спортсменка зважилася відрізати волосся.

"Я не шкодую про те, що зробила. Від чемпіонату до чемпіонату проходить цілий рік, ми весь цей час посилено тренуємося, і щоб потім через 50 грамів мене не допустили до змагань? Правда потім мені пояснили, що можливо це була похибка вагів, але жалю все одно немає", – передає слова спортсменки Інтерфакс.

Ірина пройшла п'ять боїв і завоювала срібну медаль.

Ірина Русских – майстер спорту з боксу. В даний час виступає за збірну Росії. Раніше вона виступала за збірну України, але два роки тому переїхала з Донецька до Челябінська і змінила національну команду.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, українка Марина Мороз битиметься з екс-чемпіонкою UFC.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, президент UFC розповів, що Ронда Роузі не повернеться в ММА.