Російській співачці Юлії Самойловій, яку СБУ не допустила до участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2017" через виступи в анексованому Криму, знайшли майданчик для концертів.

Про це повідомив "заступник губернатора" анексованого Севастополя В'ячеслав Гладков, передають російські ЗМІ. Самойлова виступатиме на концерті в окупованому місті на честь Дня перемоги. За часом виступ співачки співпав з першим півфіналом "Євробачення".

"Таким чином, виступ Самойлової в Севастополі може відбутися в день півфіналу конкурсу. Це було б символічно, і думаю, це буде яскрава подія. Ця виконавиця, як планувалося, повинна була представити Росію на Євробаченні. В якості альтернативи вона виступатиме у нас ", - повідав про концертні плани представник окупаційної влади.

Виступ організую на площі Нахімова в включеному Севастополі. Самойловій доручили виконати три пісні на концерті.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, "чорний список" СБУ, куди входять діячі культури, розширився. Його поповнив російський актор Кирило Сафонов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще