Напередодні 9 Травня в окупованому росіянами Севастополі з’явився новий вид бізнесу. Тепер тут пропонують придбати черепи військових, які нібито полягли під час Другої світової війни.

Місцеві ЗМІ опублікували новину про те, що в місті продають два черепи, один з яких належав радянському бійцю, інший – німецькому, передає "Інформатор".

Придбати пару можна за чотири з половиною тисячі російських рублів.

Журналісти вийшли на зв'язок з продавцем моторошного товару Анною. Під час оформлення покупки її затримала місцева "поліція".

Крім людських кісток, знайдених на полях боїв, у Севастополі можна спокійно придбати різноманітні військові ордени колишнього СРСР.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі опублікували шокуюче відео про життя справжніх ветеранів війни у Росії.

Поки вони існують і помирають у нелюдських умовах, "вдячні" нащадки влаштовують стриптиз і клубні розваги, активно використовуючи символіку свята.