Сьогодні, 27 березня, 56 років виконалось актору та шоумену Микиті Джугурді, однак святкування йому зіпсував мікроінсульт.

Про проблеми зі здоров'ям Джигурди повідомила його подруга та світська левиця Лєна Леніна в Instagram. Вона вважає, що журналісти винні у тому, що трапилось.

"З Днем Народження, Никитушка! Преса довела хорошу чесну людину до мікроінсульту. Здоров'я тобі і щастя! Я за тебе", - написала Леніна, прикріпивши спільне з Джигурдою фото.

Нещодавно російські ЗМІ повідомили, що у Джигурди сильна депресію після розлучення з Мариною Анісіною. У відповідь шоумен назвав себе "безсмертним" та порадив усім позакривати роти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Тіна Кароль вперше прокоментувала своій новий статус народної артистки України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще